Pak freskët sonte është komedi e vitit 1994 me regji nga Arian Culiqi.

Përmbajtja Redakto

Komedia tregon për një familje, e cila prej nevojës që ka për para detyrohet të jep gjithë shtëpinë me qera, dhe përfundojnë që të flenë në tarracën e pallatit.

Aktorët Redakto

  Julian Deda