Arian Culiqi.JPG

Arian Culiqi është aktor dhe regjisor shqiptar, në zhanrin komik. Ka lindur me 25 mars 1960Shkodrën.

Ka vënë në ekran filma komedi që kryesisht janë luajtur nga aktorët Sejfulla Myftari, Hajrie Rondo dhe Aishe Stari.

FilmografiaRedakto

RegjiRedakto

AktrimRedakto