Borxhliu është komedi e viti 1999 me skenar dhe regji nga Arian Culiqi.

Përmbajtja

Redakto

Një burrë merr borxh një shumë të madhe lekësh nga 3 persona për të bërë tregëti vezësh, mirë po nuk i ecën biznesi dhe e gjithë maunia e vezëve prishet. Kështu qe ai hyn në borxh më të tre, dhe i shet të gjitha çfarë ka dhe ngel pa asgjë.

Aktorët

Redakto