Sejfulla Myftaraj është një humorist shqiptar lindi në Berat, më 25 shkurt 1940.

Ka luajtur në shumë komedi dhe filma, ku ai ka spikatur me vecantinë, freskinë dhe origjinalitetin e tij nepërmjet së cilës e ka lënë gojehapur publikun.

Është një aktor shumë i sukseshëm humoristik dhe shumë i njohur, është i njohur si Cekja i Beratit. Ka luajtur ne mbi 42 telekomedi. Me regjizor/skenarist Arian Culiqi, Koco Devole, Leka Bunga, Spartak Pecani, etj.

Website https://web.archive.org/web/20200122123320/http://www.cekja.com/

Rrjetet Sociale Redakto

Instagram - http:/instagram.com/cekeberatit

Filmografia Redakto


  Ky artikull në lidhje me një aktor është i cunguar. Ju mund të ndihmoni Wikipedinë duke e përmirësuar atë.