Pas një lajmi

Pas një lajmi është komedi e vitit 2001 e regjizorit Arian Culiqi.

Përmbajtja

Redakto

Disa qytetarë janë të apasionuar nga lajmet dhe gazetarët, dhe bëjnë të pamundurën për t'i takuar, sidomos kur ata janë në grevë të përgjithshme dhe nuk trasmetojnë lajme.

Aktorët

Redakto

si dhe gazetarët Tefta Radi, Reiz Cico, Arben Mevlani etj...