Dashuri me krisma është një komedi shumë e suksesshme e Arian Culiqi. Flet për historinë e ngjarjeve të 1997, për dy të rinjë që dashurohen, por që djalin, Gurin, padrejtësisht e fusin në burg. Mirëpo me trazirat e 1997 te gjithë dalin nga burgu dhe ato bashkohen. Por shumë ngjarje ndodhin, vjen dita dhe dënimi duhet te kryhet. Për këtë vendosin të fusin në burg Muçon, babain e djalit. Me pas Lina dhe Guri martohen, por përherë te ndjekur nga hija e krismave. Filmi është xhiruar në Durrës dhe Tiranë.

Aktoret

Redakto