Pushime në Romë

Pushime në Romë është një komedi vërtet e lezetshme dhe komike. Dy burra nisen për në Romë, Itali sepse i kanë ftuar njerëzit e tyre. Njërin prej tyre e ka ftuar nipi i tij, por që i cili është një hajdut dhe mafioz dhe ndiqet nga policia. Aty gjenden me aventura të shumta dhe të papritura.

Aktoret

Redakto