Fund i marrëzisë është komedi shqiptare e vitit 1995 e realizuar me regji nga Arian Çuliqi. Komedia u xhirua në Durrës

Përmbajtja Redakto

Të gjithë janë të fiksuar pas plotësimit të fjalëkryqit, dhe asnjë nuk e ka mendjen tek puna. Sëmundja ka kapur të gjithë, politikanët, zyrtarët, njerëzit e thjeshtë, por çudia është për të huajt që vijne këtu.

Citate Redakto

 • "Kush është babai i mushkës?"
 • "Çfarë bëjmë në mëngjes, drekë, darkë?"
 • "Vegël muzikore me zorrë"

Aktorët Redakto

 1. Sejfulla Myftari - Filipi
 2. Ajshe Stari
 3. Muharrem Hoxha
 4. Diana Proko
 5. Arben Dervishi
 6. Roland Koço
 7. Marie Qyrsaqi
 8. Besnik Çinari
 9. [[Drane Xhai