Arian Çuliqi është aktor dhe regjisor shqiptar, në zhanrin komik. Ka lindur me 25 mars 1960Shkodër.

Arjani.jpg

Ka vënë në ekran filma komedi që kryesisht janë luajtur nga aktorët Sejfulla Myftari, Hajrie Rondo dhe Aishe Stari.

FilmografiaRedakto

RegjiRedakto

AktrimRedakto