Pakashticë e Poshtme

fshat në Kosovë

Pakashticë e Poshtme është një vendbanim në komunën e Besianës, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrin Albonë e Poshtme.

Pakashticë e Poshtme
Albonë e Poshtme
Fshat

Shih dhe këtë Redakto

Lidhje të jashtme Redakto