Portal:Film/Foto të zgjedhur (arkivë)


Mars 2006
AishwaryaRai in Devdas.jpg

Aishwarya Rai (Kannada: ಐಶ್ವರ್ಯಾ ರೈ, Hindi: ऐश्वर्या राय; - Ash për adhuruesit dhe media) ka lindur më 1 Nëntor 1973Mangalore, Karnataka, India. Është një aktore nga India dhe që 2004 edhe të ShBA.

1994 u zgjodh Miss World dhe u bë një prej femrave më të njohura të Indisë. Ka bërë edhe reklamë për L'Oréal Paris, De Beers Diamanta dhe Coca-Cola.