Potok është një vendbanim në komunën e Besianës, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrin Lamaj.

Potok
Lamaj
Fshat

Shih dhe këtë Redakto

Lidhje të jashtme Redakto