Ravoniku

fshat të Shqipëri
Flag of Albania.svg Ravoniku
Noimage.png
Emri: Ravonik
Qarku: Korçë
Rethi: Korçë
Komuna: Komuna Drenovë
Kryeplak: -
Popullsia: 1036 banorë
Kodi telefonik: -
Lartësia mbidetare: -
Gjerësia gjeografike: -
Gjatësia gjeografike: -
Web-faqe: s'ka

Ravoniku është një fshat në Rrethin e KorçësShqipëri.

GjeografiaRedakto

Ravoniku ndodhet 2 km. larg ne jug-perendim te Korces.

DemografiaRedakto

EkonomiaRedakto

Eshte e zhvilluar bujqesia dhe blektoria

HistoriaRedakto

ArsimiRedakto

Shih edheRedakto