Repë është një vendbanim në komunën e Besianës, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrin Rrepë.

Repë
Rrepë
Fshat

Shih dhe këtë Redakto

Lidhje të jashtme Redakto