Flamuri i Saharës Perëndimore

Saharaja Përendimore (arabisht: الصحراء الغربية; spanjisht: Sahara Occidental; berbe: Taneẓroft Tutrimt) është në rajonin e MagrebitAfrikën e Veriut, kufizohet me Marokon në veri, me Algjerinë në verilindje, me Mauritaninë në lindje dhe jug, dhe me Oqeanin Atlantike në perëndim.