Shulbatra

fshat në Shqipëri, në Qarkun e Dibrës
Flag of Albania.svg Shulbatra
Noimage.png
Emri: Shulbatra
Qarku: Qarku i Dibres
Rethi: Rrethi i Matit
Komuna: Komuna Gurrë
Kryeplak: -
Popullsia: -
Kodi telefonik: -
Lartësia mbidetare: -
Gjerësia gjeografike: -
Gjatësia gjeografike: -
Web-faqe: s'ka

Shulbatra është një fshat në Shqipëri...

GjeografiaRedakto

DemografiaRedakto

EkonomiaRedakto

HistoriaRedakto

Shih dhe këtëRedaktoLidhje të jashtmeRedakto