Siriniqi, është trevë malore që shtrihet në Malin e Sharrit dhe shtrihet në dy anët e lumit Lepenc.

Siriniqi, trevë malore ne malin e Sharrit dhe shtrihet ne dy anet e lumit Lepenc. Driton Teneqja

DemografiaRedakto