Fjala skedar ka disa kuptime të ndryshme të cilat janë:

Skedar (letër)
Skedar (kompjutër)
Wiki WikiFjalori: Skedari – shfletoni më shumë në fjalorin e lirë

Shiko edheRedakto

Shiko dhe skeda