Hape menynë kryesore

Changes

v
fix
{{pp-template|small=yes}}
{{Ky artikull|Ky artikull merret me qytetin '''Prizreni'''. Për artikullin [[Komuna e Prizrenit]] shiko në fletën përkatëse.}}
<div style="position: relative">[[Figura:RR PRI.PNG|thumb|[[Prizreni (komuna)|{{PAGENAME}}]] dhe rajoni rreth Prizrenit]]
<div style="position: absolute; right: 80px; top: 50px"><small>[[Mitrovica]]<small></div>
86

edits