Ndryshimi mes inspektimeve të "Wikipedia:Kuvendi"

:Rregullat e shqipes nuk jane te njejta me ato te gjuheve te tjera, dhe asnje nga perdoruesit e siperm nuk jep ndonje argument pse votuan ne ate menyre. Dhe nuk eshte e vertete qe Goethe dhe Shakespeare mund te shkruhen ne ate menyre ne shqip: shkruhen Gete dhe Shekspir. Apo ke ndonje burim sipas te cilit Instituti i Gjuhesise ka ndryshuar mendje ne 20 vitet post diktature? [[Përdoruesi:Sportishqiptar|Sportishqiptar]] 17 nëntor 2011 20:16 (CET)
*{{PËR}} --[[Përdoruesi:IH|IH]] 16 nëntor 2011 22:11 (CET) Jam për këtë opsion, por mund të them se duhet një këshillim me një gjuhtarë të Institutit të Albanologjisë për këtë çështje. Duhet të pyesim një ekspertë them unë që të merret një vendim i saktë. Nuk di nëse UikipediA, VikipediA, UikipidjA apo VikipedjA përputhet ndonjëri me standartin.
*{{PËR}} --[[Përdoruesi:Cradel|Cradel]] 1 dhjetor 2011 14:33 (CET)
 
==== Uikipedia ====