Dallime mes rishikimeve të "MediaWiki:Wikimedia-copyrightwarning"

v
Bot: Security fix: protocol-relative URLs per https://meta.wikimedia.org/?oldid=3197161 (questions?).
v (Bot: Security fix: protocol-relative URLs per https://meta.wikimedia.org/?oldid=3197161 (questions?).)
|-
| align="center" style="font-size:110%" | '''[[Wikipedia:Të drejta autori|Mos përdorni materiale të mbrojtura nga të drejtat e autorit!]]'''
| Duke kontribuar, ju pajtoheni në mënyrë të parevokueshme të lëshoni kontributin tuaj nën liçensën [http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/ Creative Commons Attribution/Share-Alike License 3.0] dhe [http://www.gnu.org/copyleft/fdl.html Licenca për Dokumentim të Lirë] (GFDL). Ju pajtoheni që një hyper-lidhje ose URL mjafton për t'ju dhënë kredi nga përdoruesit e tjerë. Shikoni [http://wikimediafoundation.org/wiki/Terms_of_Use Kushtet e përdorimit] për detaje.
|-
| align="center" | '''[[Ndihmë:Burimi i informacionit|Ju lutemi të jepni burimet tuaja!]]'''