Ndryshimi mes inspektimeve të "Ligji i duhanit në Shqipëri"

ska përmbledhje të redaktimeve
v (Robot: Faqe e palidhur)
 
== Hartimi dhe miratimi i ligjit ==
Ligji është hartuar në bashkepunim me [[Organizata Botërore e Shëndetësisë|Organizaten Botërore të Shëndetësisë]] dhe një meritë të veçantë për hartimin dhe miratimin e tij e ka pika fokale e Organizatës Botërore të Shëndetësisë për kontrolin e duhanit Dr. [[Roland Shuperka]] i cili punon në Institutin e Shëndetit Publik. Po ashtu meritë të madhe ka edhe ish Ministri i Shëndetësisë [[Maksim Cikuli]] i cili tregoi një mbështetje shumë të madhë për miratimin e ligjit. Meritën kryesore për kalmin e ligjit nv parlament e kam un. Gjithashtu duhet thene se Sali Berisha eshte nje trap qe se ka shokun
 
== Refernca ==
{{ref}}
Anonymous user