Ndryshimi mes inspektimeve të "Sabit Rrustemi"

v
== Funksionet publike ==
Sabit Rrustemi përpos krijimeve letrare e publicistike, merret edhe me veprimtari publike politike. Aktualisht është këshilltar politik në Zyrën e z/kryeministrit të Qeverisë së Republikës së Kosovës, z.Ramë Manaj.
Në vitet 2001 - 2004 ishte deputet në Kuvendin e Kosovës nga Lidhja Demokratike e Kosovës.
Gjatë vitit 2003 është çertifikuar nga Këshilli i Evropës në Strasburg si vijues i Shkollës Politike të Prishtinës,
Gjatë vitit 2009, ka kryer dhe Shkollën për Integrime Europiane në Prishtinë.
*Editor i SHB ''[[Beqir Musliu]], kryetar i [[ARS]]=[[Clubi]]''[[Beqir Musliu]]'', Gjilan.
 
== Çmimet letrare ==