Ndryshimi mes inspektimeve të "Dita Botërore e Mjedisit"

ska përmbledhje të redaktimeve
[[Skeda:Dita Nderkombtare e Mjedisit ne Shqiperi 2014.jpg|300px|Dita e Mjedisit nga [[PPNEA]] ne Tirane]]
 
 
'''Dita ndërkombëtare e mjedisit''' është caktuar mbi 30 vjet më parë nga Asambleja e përgjithëshme e OKB-së, me qëllim për të shtuar vetëdijen rreth çështjeve të mjedisit dhe për të tërhequr vemendjen politike ndaj këtyre çështjeve si dhe për të nxitur veprimin individual në këtë drejtim.