Fakulteti i Historisë dhe Filologjisë i Universitetit të Tiranës: Dallime mes rishikimesh

v
Vendosje Linqesh
[Redaktim i kontrolluar][Redaktim i kontrolluar]
No edit summary
v Vendosje Linqesh
Rreshti 200:
Master Profesional në Gjeografi, drejtimi:
“Mesuesi”
 
==Shiko edhe==
 
* [[Universiteti i Tiranës]]
* [[Fakulteti i Ekonomisë]]
* [[Fakulteti i Drejtësisë, UT|Fakulteti i Drejtësisë]]
* [[Fakulteti i Gjuhëve të Huaja]]
* [[Fakulteti i Shkencave Sociale i Universitetit të Tiranës|Fakulteti i Shkencave Sociale ]]
* [[Fakulteti i Shkencave të Natyrës i Universitetit të Tiranës|Fakulteti i Shkencave të Natyrës]]
 
== Foto në vite nga Fakulteti Histori-Filologji ==