Ndryshimi mes inspektimeve të "Përdoruesi diskutim:Hormova"

(Rm)
 
:::::Përshëndetje. {{ping|Udha}} e njoh pak çështjen, dhe më vjen shum keq që në vend që të kontribuohet në mënyr ndërtuese në këtë enciklopedi (po ju ri-kujtoj që <u>është e vetmja në shqip</u>), po humbisni kohën me gjëra personale. Shpresoja që ta zgjidhëshit problemin në tjetër mënyr por nuk ndodhi, njëri u bllokua nga sq.wiki dhe krijon ''sockpoppets'', ndërsa tjetri po humbet kohën e vet për ta zbuluar.
:::::{{ping|Hormova}} në qoftë se nuk e di, në këtë periudhë ësht një [[PërdoruesPërdoruesi:Hatake|përdorues]] i bllokuar që s'mundët të redaktoj më në [[Wikipedia shqip|Wikipedia-n shqip]] por vazhdon me të krijuar llogari të reja (''sockpuppets''). Kjo është sjellje e ndaluar sipas udhëzimeve të Wikipedia-s. Udha mendon se ti je një ''sockpuppet'' e ''masterit'' Hatake. Në qoftë se do veprosh si ai, do jet e thjesht që të bllokoj një [[Wikipedia:Administruesit|Administrues]]. <small>P.S. Firmosni komentet</small> — [[Përdoruesi:Βατο|Βατο]] ([[Përdoruesi diskutim:Βατο|diskutimet]]) 16 Shkurt 2018 16:37 (CET)