Mirësevini!

Rrjedha e Perandorisë
Βατο

Ky përdorues është anëtar në Wikipedia për 7 vite, 4 muaj dhe 4 ditë.
10.000+Ky përdorues ka mbi 10.000 redaktime në Wikipedia.
Ky përdorues, anëtar i panelit Faqja kryesore, ndihmon Wikipedian duke përditësuar përmbajtjen e faqes kryesore.
sqGjuha amtare e këtij përdoruesi është shqipja.
it Questo utente è di madrelingua italiana.
en-3 This user is able to contribute with an advanced level of English.


Artikuj

Krijime (35)

Abbey RoadAgniAkejtëAlkibiadiAnkiziAspasiaBarokuBruno GénésioCris (futbollist)De jureDjegiaDymbëdhjetë TabelatEné AnkiziadiFlorent MaloudaFuqitë e BoshtitGangaGrekët e lashtëGjuhët indo-arianeGjuhët indo-iranianeIndraJuninho PernambucanoKeltëtKoha e PerikliutLënguMahamadou DiarraManusmritiMichael EssienNicolò BarellaOdiseuDuke punuarPatrick Müller (futbollist)PatrokliRuajtja e energjisëSidney GovouTekja (muzikë)Zoroastrizmi

Rishkrime (9)

AkiliDante AligieriDuke punuarEneidaGjuha proto-indo-evropianeDuke punuarGjuhët indo-evropianeDuke punuarIliadaOdaOdisejaPerëndia

Zgjerime (2)

KanuniSistemi diellorDuke punuar

Politika dhe udhëzime

Wikipedia:MarrëveshjaWikipedia:MirëbesimiWikipedia:ShquarësiaWikipedia:AdministratorëWikipedia:Burokratë

Stampa

{{Kutia gjuhë}} • {{Artikull i përkryer}} • {{Artikull i mirë}} • {{Çmim i parë}} • {{Çmim i dytë}} • {{Çmim i tretë}} • {{Historike}} • {{Politika dhe udhëzime të Wikipedias}}Duke punuar • {{Politikë}} • {{Udhëzim}} • {{Faqe informacioni}} • {{Thelbi}}

Projekte

Wikipedia:Artikuj të përkryerWikipedia:Artikuj të mirëWikipedia:Çmimet

Punime

Βατο/Fotografia e ditësΒατο/Artikulli i javësΒατο/Politikat dhe udhëzimet e WikipediasArtikujt që secila Wikipedia duhet t'i ketëLista e Wikipedianëve sipas redaktimeve

Burime

Vegla

Faqe speciale

Llogaria globaleKrahasimeRegjistriNdryshimet në pritjeFaqet e reja pa kontrollLista e skedaveLista e përdoruesveKategori

Faqe projekti

Pesë shtyllatKuvendiAdministrataKërkesat për privilegjeVota për grisjeFaqe për tu grisurVota artikuj të përkryerVota artikuj të mirëPyetjeAnkesa

Lidhje të jashtme

Lista e 100 artikujve më të lexuarStatistikatKontributi i përgjithshëmCopyvio

Vlerësime

Medalje

Medalje
Për punën e mirë që po bën në Wikipedia. Vazhdo kështu!
—dhuruar nga Sadsadas më 26 qershor 2019.
Medalje
Për punën e palodhur që po bën në Wikipedia. Vazhdo kështu!
—dhuruar nga Klein Muçi më 4 gusht 2019.
Medalje
Për punën e zellshme dhe të kujdesshme që po bën në Wikipedia. Vazhdo kështu!
—dhuruar nga Klein Muçi më 26 tetor 2019.
Kjo është faqe e një përdoruesiWikipedia.

Ky nuk është një artikull enciklopedik. Nëse ju gjeni këtë faqe në ndonjë vend tjetër përveç Wikipedia, jeni duke parë një site pasqyrues. Të jesh i vetëdijshëm se kjo faqe mund të jetë e vjetëruar dhe që përdoruesi të cilit i takon kjo faqe mund të mos ketë përkatësi personale me ndonjë vend tjetër përveç Wikipedia vetë. Faqja origjinale është e vendosur në http://sq.wikipedia.org/wiki/P%C3%ABrdoruesi:%CE%92%CE%B1%CF%84%CE%BF.