Kjo faqe është timoni i Faqes kryesore.

Ndihma juaj në panelin e faqes kryesore është e mirëseardhur. Për tu bërë anëtar shiko faqen e kandidimeve. Aspektet ku nevojitet më tepër ndihmë janë:

  1. Seksioni i lajmeve
  2. Seksioni A e dini se

Mirësevini në panelin e Faqes kryesore. Prej këtu mund të bëhet fare lehtë shtimi i përmbajtjes që shfaqet në faqen kryesore, si p.sh. artikulli i javës, fotografia e ditës, kuriozitet etj. Në qoftë se dëshiron të shohësh në faqen tënde të përdoruesit njoftimet që vijnë nga faqja kryesore për plotësimin e përmbajtjes shto kodin {{Faqja kryesore/Paneli/Njoftime|pozicioni=}}. Si pozicion mund të përcaktosh majtas ose djathtas. Në seksionet më poshtë shkurtimet respektive përfaqësojnë: JJ - java, DD - dita. Si si do të duket faqja kryesore rradhën e ardhshme mund ta shikoni këtu.

Detyrë: Seksioni artikulli i javës, për javën aktuale (java 29-të) nuk ekziston. Seksioni artikulli i javës, për javën e ardhshme (java 30-të) nuk ekziston.


Detyrë: Për ditën e sotme nuk është vendosurasnjë fotografi.Detyrë: Seksioni 'A e dini se', për javën aktuale (java 29-të) nuk ekziston. Seksioni 'A e dini se', për javën e ardhshme (java 30-të) nuk ekziston.


Në qoftë se seksionet e tjera përditësohen çdo ditë apo çdo javë Seksioni i lajmeve nuk ka një cikël të caktuar përditësimi, prandaj duhet që përditësuar sa më shpesh të jetë e mundur, zakonisht çdo 2-3 ditë. Qëllimi nuk është të paraqiten lamje por artikuj enciklopedikë të aktualitetit.

Lidhje të dobishme

Ky projekt synon rishkrimin e përvjetorëve që shfaqen në Faqen kryesore. Tashmë ka përfunduar faza e strukturimnit të përgjithshëm dhe është e nevojshme plotësimi i faqve të përvjetorëve (Rregullat e plotësimit). Edhe ti mund të marrësh pjesë!

Anëtarët

Redakto

Deri më tani projekti ka 10 anëtarë. Në këtë projekt mund të kontribojnë vetëm përdoruesit e regjistruar. Në qoftë se edhe ti dëshiron të jesh pjestar i këtij projekti atëhere vepro si më poshtë:

  • Pasi të kesh hapur llogarinë tënde në Wikipedia më pas duhet të shënosh në faqen tënde të përdoruesit stapën {{User FK Paneli}}
  • Rendit emrin tënd të përdoruesit në fund të listës së mëposhtme.
  • Këshillohet edhe vendosja e kodit {{Faqja kryesore/Paneli/Njoftime}} në faqen personale për të parë njoftimet e faqes kryesore.
Nr.
Përdoruesi
Statusi
Si mund të ndihmoj unë?
1. Euriditi (diskutim · kontribute) joaktiv Merrem me përditësimin e Artikullit të javës. Mirëpres çdo sugjerim tuajin në lidhje me artikullin e javës.
2. Babagjysh (diskutim · kontribute) joaktiv Aktualizimin e kësaj faqe dhe sipas rastit përzgjedhjen e artikullit javor ose të fotografisë ditore.
3. Lerriklo (diskutim · kontribute) gjysëm-aktiv Përditësimin e Fotografisë së ditës.
4. Olsi (diskutim · kontribute) gjysëm-aktiv Përditësimin e Fotografisë së ditës.
5. Koka11 (diskutim · kontribute) joaktiv (?) Çdo sugjerim tuajin në lidhje me artikullin e javës.
6. Planeti (diskutim · kontribute) gjysëm-aktiv Kanë ndodhur.....
7. Liridon (diskutim · kontribute) aktiv "A e dini se..." , përditësimin e Fotografisë së ditës dhe përzgjedhjen e artikujve për Artikullin e javës.
8. Aeternus (diskutim · kontribute) joaktiv Përzgjedhja e artikujve për Artikullin e javës.
9. AT44 (diskutim · kontribute) gjysëm-aktiv Përzgjedhjen e artikujve për Artikullin e javës.
10. Βατο (diskutim · kontribute) aktiv Përditësimin e fotografisë së ditës / Përzgjedhjen e artikujve për artikullin e javës.

E martë 16 korrik, 2024. Ora tani: 16:50. Java aktuale: 29. Aktualizo