Faqja ime Faqja e diskutimeve Kontribute Projekte Vegla Admin
Alpha.svgMike.svgMike.svgAlpha.svgRomeo.svg   Tango.svgIndia.svgVictor.svgAlpha.svgRomeo.svgIndia.svg
Për kontributet e mia shiko KËTU dhe KËTU.
Mund të të diskutoni ose të dërgoni komente dhe pyetje KËTU


Për diskutime rreth Wikipedias në përgjithësi vizitioni Kuvendin e Wikipedianëve
Për dekoratat shiko KËTU
Sot është E diel 14 gusht 2022 dhe Wikipedia Shqip numëron 86.092 artikuj
Kjo është faqe e një përdoruesiWikipedia.

Ky nuk është një artikull enciklopedik. Nëse ju gjeni këtë faqe në ndonjë vend tjetër përveç Wikipedia, jeni duke parë një site pasqyrues. Të jesh i vetëdijshëm se kjo faqe mund të jetë e vjetëruar dhe që përdoruesi të cilit i takon kjo faqe mund të mos ketë përkatësi personale me ndonjë vend tjetër përveç Wikipedia vetë. Faqja origjinale është e vendosur në http://sq.wikipedia.org/wiki/P%C3%ABrdoruesi:AT44.