Faqja kryesore e projektit
Faqja kryesore e projektit
Pasqyra
Pasqyra

Pasqyra
...për të gjithë vitin

Vitrina
Vitrina

Vitrina
Të gjithë përvjetorët

Pjesëmarrësit
Pjesëmarrësit

Pjesëmarrësit
Kontakto anëtarët

Diskuto
Diskuto

Diskuto
Diskutimet tona

Ndihmë
Ndihmë

Ndihmë
Stampa, modelim

Arkiva
Arkiva

Arkiva e projektit
Të kaluara...

Nr.
Përdoruesi
Statusi
Si mund të ndihmoj unë?
1. Euriditi (diskutim · kontribute) aktiv
  • Faza 1. Organizimi strukturor i projektit dhe vendosja e përmbajtjes standarte në të gjitha faqet e përvjetorëve me anë të Robotit Tung.  U bë!
  • Faza 2. Mbushja e faqeve me përvjetorë.
2. Koka11 (diskutim · kontribute) aktiv ?