Faqja e pyetjeve për fillestarët

Këtu mund të bëni pyetje ose të kërkoni ndihmë dhe një përdorues
me eksperiencë do të ketë mirësinë t'ju përgjigjet sa më shpejt të jetë e mundur.

Bëj një pyetje


Shtypi shqiptar ne vitet 1930

Ku mund te gjej informacion per : shtypi shqipetar ne vitet 30 ?? --Armela Bashalli (diskutimet) 5 janar 2019 13:04 (CET)

Kush mundet me m ndihmu pasi m duhen disa informacione per nje projekt ne histori i cili ka tem : " Shtypi shqipetar ne vitet 30 " dmth me shume perr gjendjen ekonomike te ksaj teme ???--Armela Bashalli (diskutimet) 5 janar 2019 13:18 (CET)

@Armela Bashalli, shpresoj mos jem shume vone, po gjithsesi sqwiki nuk ka artikull te vecante per kete. Do rekomandoja kete burim. --1l2l3k (diskutimet) 21 janar 2019 20:41 (CET)