FAQ icon.svg

Këtu mund të bëni pyetje ose të kërkoni ndihmë rreth çdo gjëje në Wikipedia. Përpara se të bëni një pyetje, lexoni faqet ndihmëse dhe përgjigjet e mëposhtme. Nëse përgjigja që ju kërkoni nuk gjendet, ndihuni të lirë të pyesni më poshtë.I don't understand Albanian. Where should I go?Redakto

If you don't understand Albanian, please ask for assistance here.

Si mund të gjej informacion për një artikull të caktuar?Redakto

Te kutia e kërkimit djathtas, në majë, shtyp informacionin që kërkon dhe do të dalin disa artikuj të ndryshëm që e përmbajnë atë informacion.

Si mund të krijoj një artikull të ri?Redakto

Ju duhet të keni një llogari në Wikipedia për të krijuar një artikull të ri — Mund të regjistroheni këtu. Për të krijuar një artikull të ri ndiq kujdestarin e artikujve.

Kam zbuluar vandalizëm në një artikull. Ç'duhet të bëj?Redakto

Shtyp butonin Redakto dhe riktheje artikullin në gjendjen normale. Nëse nuk mundesh ta rregullosh vetë, li një shënim në faqen e diskutimeve të artikullit. Nëse situata është serioze, konsidero lajmërimin e një administratori nga këtu.

Pse u fshi artikulli im?Redakto

Mënyra më e mirë për ta mësuar është të kërkoni tek regjistri i grisjeve për arsyet e mundshme (në kutinë e kërkimit shtypni titullin ekzakt të artikullit përfshi shkronjat e mëdha që keni përdorur). Arsyet më të zakonshme janë krijimi i artikujve me qëllim promovues dhe përdorimi i materialeve që nuk i përkasin domenit publik.

Mund të përdor materialet nga Wikipedia në një faqe tjetër interneti apo dokumente të printuara?Redakto

Po. Çdo material nga Wikipedia mund të përdoret lirshëm kudo për sa kohë nuk e përvetësoni.

Si të ndryshoj emrin tim të përdoruesit?Redakto

Për të ndërruar emrin e përdoruesit, shikoni Wikipedia:Ndryshimi i nofkës.

Kush i shkruan artikujt e Wikipedia-s?Redakto

Të gjithë artikujt në Wikipedia janë përpiluar nga puna vullnetare e njerzve nëpër botë. Nëse ju shtypni butonin Shiko historikun në krye të një artikull, do të shfaqet një listë e të gjithë kontribuesve me datat dhe orët kur kontributi i tyre është bërë. Shikoni Wikipedia:Wikipedianët për më shumë detaje.

Kam harruar fjalëkalimin tim. Si mund ta rigjej?Redakto

Me anë të opsionit Kam harruar fjalëkalimin tim në faqen e kyçjes.Help panel question on Top Qeni (18 maj 2021 12:00)Redakto

Hello, I want to remove a article thats fake for Top Channel --Rigert Lusha (diskutimet) 18 maj 2021 12:00 (CEST)[]

@Rigert Lusha, tani kemi filluar përgjigjen rigoroze të kërkesave. Përgjigje për formalitet se çështja është zgjidhur prej kohësh.
  Kërkesë e zgjidhur
- Klein Muçi (diskutimet) 19 tetor 2021 14:02 (CEST)[]

Help panel question on Përdoruesi diskutim:KlarisaC (27 maj 2021 18:38)Redakto

si te shkruaj --KlarisaC (diskutimet) 27 maj 2021 18:38 (CEST)[]

@KlarisaC, përshëndetje! Tani kemi filluar përgjigjen rigoroze të kërkesave. Nëse ke ende interes për të kontribuar në "Wikipedia" jemi më se të lumtur të të ndihmojmë, thjesht na lër një mesazh më poshtë. - Klein Muçi (diskutimet) 19 tetor 2021 14:04 (CEST)[]

Help panel question on Silvana Braçe (6 korrik 2021 14:24)Redakto

Hello I need to fix my birthday --Silvana Brace (diskutimet) 6 korrik 2021 14:24 (CEST)[]

@Silvana Brace, përshëndetje! Tani kemi filluar përgjigjen rigoroze të kërkesave. Ku e keni vendosur ditëlindjen tuaj që doni të ndryshoni? - Klein Muçi (diskutimet) 19 tetor 2021 14:07 (CEST)[]

Help panel question on Përdoruesi:Xhuljano karafilaj (20 korrik 2021 21:52)Redakto

hello i want to create an article for an albanian war hero can you please send me some instruction how to write. Thanks --Xhuljano karafilaj (diskutimet) 20 korrik 2021 21:52 (CEST)[]

@Xhuljano karafilaj, përshëndetje! Tani kemi filluar përgjigjen rigoroze të kërkesave. Shkruani emrin e artikullit që doni të krijoni te kutia ku kërkoni për artikuj. Aty do të ketë një njoftim që thotë se artikulli në fjalë nuk ekziston dhe se po të doni mund ta krijoni. Shtypni aty dhe filloni krijimin. Për shembull mund të merrni artikullin Adem Jashari. Nëse keni ende interes, mund të ndihmojmë dhe në hollësi të tjera. :) - Klein Muçi (diskutimet) 19 tetor 2021 14:10 (CEST)[]

Help panel question on Wikipedia:Faqja kryesore/Artikulli i javës/2021/35 (30 gusht 2021 15:29)Redakto

A e dini se : Ajvari origjinal prodhohet VETEM nga speci sumborkë? --NolavKuqi (diskutimet) 30 gusht 2021 15:29 (CEST)[]

@NolavKuqi, faleminderit për kontributin! Hidhi një sy artikujve, mund të shtosh informacion në ndonjërin prej tyre. :)
  Kërkesë e zgjidhur
- Klein Muçi (diskutimet) 19 tetor 2021 14:12 (CEST)[]

Help panel question on Beteja e Vërrinit (14 shtator 2021 17:40)Redakto

Hello,I'd like to know how to make a military infobox on mobile. --XxNoXxx (diskutimet) 14 shtator 2021 17:40 (CEST)[]

@XxNoXxx, përshëndetje! Tani kemi filluar përgjigjen rigoroze të kërkesave. Kutia informuese ushtarake është tashmë në artikullin Beteja e Vërrinit. Për ta ndryshuar atë, shtypni "Redakto" te artikulli. Për më shumë udhëzime mund të lexoni këtu, te pjesa "Usage".
  Kërkesë e zgjidhur
- Klein Muçi (diskutimet) 19 tetor 2021 14:15 (CEST)[]

Help panel question on Interneti (7 tetor 2021 21:49)Redakto

Hello! Why the text its so short ? --Erda Gavazaj (diskutimet) 7 tetor 2021 21:49 (CEST)[]

@Erda Gavazaj, përshëndetje! Tani kemi filluar përgjigjen rigoroze të kërkesave. Na vjen keq për vonesën. Ai artikull mundet realisht të përmirësohet me më shumë informacion. Nëse mundesh të përkthesh nga këtu dhe të shtosh informacionin te ai artikull do të na ndihmoje. Ne mund të të ndihmojmë me udhëzime si të fillosh punën. :) - Klein Muçi (diskutimet) 19 tetor 2021 14:19 (CEST)[]

Help panel question on Ndihmë:Gabimet CS1 (15 tetor 2021 09:50)Redakto

hello i have a problem. I changed good but it does -1 what i did?

Pershendetje kam problem. Une e ndryshova mire por me mori -1. Çfare bera. --EdiartRexha1 (diskutimet) 15 tetor 2021 09:50 (CEST)[]

@EdiartRexha1, përshëndetje! Tani kemi filluar përgjigjen rigoroze të kërkesave. Na vjen keq për vonesën. A mund të na shpjegosh me hollësi çfarë problemi ke? :) - Klein Muçi (diskutimet) 19 tetor 2021 14:20 (CEST)[]