Ndryshimi mes inspektimeve të "Përdoruesi diskutim:Hormova"

 
::Or taj, nuk eshte e thene te kesh njohuri nga wikipedia per te ditur c'eshte nje perkthim i dobet :) Mos harro te shtosh nje email--[[Përdoruesi:Udha|Udha]] ([[Përdoruesi diskutim:Udha|diskutimet]]) 16 Shkurt 2018 15:11 (CET)
:::Taj? Nëse nuk ke çfarë të paraqesësh atëherë nuk ke çfarë të gjykosh. Kur hyra shkruante "me dëshirë". Kuptova tani se ç'qënke këputur me përkthimin e keq, shtove një kllapë, një numror dhe një fjalë, hë mo të lumtë! --[[Përdoruesi:Hormova|Hormova]] ([[Përdoruesi diskutim:Hormova|diskutimet]]) 16 Shkurt 2018 17:41 (CET)
 
::::Nuk thashe qe e ke obligim ta shtosh emailin Hatake. Nese do shtoje.
:::::Përshëndetje. {{ping|Udha}} e njoh pak çështjen, dhe më vjen shum keq që në vend që të kontribuohet në mënyr ndërtuese në këtë enciklopedi (po ju ri-kujtoj që <u>është e vetmja në shqip</u>), po humbisni kohën me gjëra personale. Shpresoja që ta zgjidhëshit problemin në tjetër mënyr por nuk ndodhi, njëri u bllokua nga sq.wiki dhe krijon ''sockpoppets'', ndërsa tjetri po humbet kohën e vet për ta zbuluar.
:::::{{ping|Hormova}} në qoftë se nuk e di, në këtë periudhë ësht një [[Përdoruesi:Hatake|përdorues]] i bllokuar që s'mundët të redaktoj më në [[Wikipedia shqip|Wikipedia-n shqip]] por vazhdon me të krijuar llogari të reja (''sockpuppets''). Kjo është sjellje e ndaluar sipas udhëzimeve të Wikipedia-s. Udha mendon se ti je një ''sockpuppet'' e ''masterit'' Hatake. Në qoftë se do veprosh si ai, do jet e thjesht që të bllokoj një [[Wikipedia:Administruesit|Administrues]]. <small>P.S. Firmosni komentet</small> — [[Përdoruesi:Βατο|Βατο]] ([[Përdoruesi diskutim:Βατο|diskutimet]]) 16 Shkurt 2018 16:37 (CET)
: Kuptoj, pra qenka një përdorues me një kontribut disavjeçar ndaj të cilit qenkan marrë masa për arsye moszbatimi të një etike komunikative. Po mirë, por ç'kusur kam unë që mendon ashtu Udha për mua? Hamendjet, pandehmat, a përbëjnë bazë të mjaftueshme për të gjuajtur tjetrin me fjalë? Pastaj, më zhbëri edhe çka punova tek Labërishtja (i kushtova gati gjysmë ore për ta përshtatur nga ''përkthimi i keq''). <small>Rrofsh për shenjat që përdore, tani i kuptova rolin e dy pikave në kryeradhë, gjarpërushes dhe kësaj mënyre të shkruari me të vogla.</small>--[[Përdoruesi:Hormova|Hormova]] ([[Përdoruesi diskutim:Hormova|diskutimet]]) 16 Shkurt 2018 17:41 (CET)
229

edits