Ndryshimi mes inspektimeve të "Përdoruesi diskutim:Liridon/Arkivi 3"

ska përmbledhje të redaktimeve
(Faqe e re: {{Stampa:Arkivi}} {{Përdoruesi diskutim:Liridon/arkivi}} == Ndryshime ne faqjen kryesore == C'kemi Liridon? Tfts, Euriditi dhe une kemi ndrrmend me e ndryshu dukjen e Faqes kryesore....)
 
 
== Falenderim! ==
 
Ju shprh falenderimin tim Liridon për besimin dhe do të mundohem kurdoherë që Wikipedia në gjuhën shqipe të ketë vendin e saj e të jetë një dritare e mirë drejt njohurive encikopedike për të gjith shqipfolësit. [[Përdoruesi:Irvi Hyka|Irvi hykaIH]] 5 Shtator 2011 21:48 (CEST)
 
== Çështja e emirt të Maqedonisë ==
 
E di që kjo është diskutuar edhe më parë, por qëndrimi im mbetet disi i pa ndryshuar sepse vazhdon të ngatërrohet [[Maqedonia]] me [[IRJM]]-në. Ky për mua mbetet referenc negative për studentët dhe të gjith ata që përdorin Wikipedian në gjuhën shqipe. Siç kam sqaruar edhe dikur përderisa [[Shkupi]] njihet nga OKB-ja, BE-ja FIFA & UEFA, Komiteti Olimpik dhe vetë Republika e Shqipërisë [http://www.president.al/shqip/info.asp?id=6203] [http://www.president.al/shqip/info.asp?id=4550] [http://www.keshilliministrave.al/?fq=brenda&m=news&lid=13411] e njohin me emrin ''Ish Republika Jugosllave e Maqedonisë''. Di që u hapë një votim në atë kohë tek kuvendi, por nuk di se si doli rezultati i votimit për këtë çështje. Unë besoj se s'duhet të jemi të njëanshëm për çështjen e emrit, por duhet të kemi një qëndrim të njëjtë me atë ndërkombëtarë. --[[Përdoruesi:IH|Irvi Hyka]] 3 tetor 2011 00:40 (CEST)
 
== Liridon ! ==