Ndryshimi mes inspektimeve të "Lance Armstrong"

==Akuzat e dopingut, hetimi dhe rrëfimi==
Armstrong është akuzuar për doping për pjesën më të madhe të karrierës së tij.<ref>{{cite web|url=http://www.cyclingnews.com/features/index-of-lance-armstrong-doping-allegations-over-the-years/|title=Index of Lance Armstrong doping allegations over the years|trans-title=Indeksi i akuzave për doping të Lance Armstrong ndër vite|publisher=Cyclingnews.com|language=en|author=Laura Weislo|date=23 gusht 2012|accessdate=7 qershor 2019}}</ref> Ai i mohoi këto akuza deri në janar 2013, ku ai pretendoi se nuk kishte dalë asnjë pozitiv në një test gjatë gjithë karrierës së tij.<ref>{{cite news|url=http://edition.cnn.com/2012/08/23/sport/lance-armstrong-investigation/index.html|title=Lance Armstrong facing lifetime ban, loss of titles|trans-title=Lance Armstrong përballet me përjashtim përjetë dhe humbjen e titujve|publisher=Edition.cnn.com|language=en|date=25 gusht 2012|accessdate=19 janar 2013}}</ref>
 
Armstrong është kritikuar për mosmarrëveshjet e tij me [[Paul Kimmage]] dhe [[Christophe Bassons]], dy nga akuzuesit e tij më të mëdhenjë publik në lidhje me dopingun.
 
==Referenca==