Ndryshimi mes inspektimeve të "Marrëveshja e Ohrit"

Lidhje të jashtme të shpëtuara: 1 Lidhje të jashtme të etiketuara si të vdekura: 0) #IABot (v2.0
(Shpëtim i burimeve 1 dhe etiketim 0 si të vdekura.) #IABot (v2.0)
(Lidhje të jashtme të shpëtuara: 1 Lidhje të jashtme të etiketuara si të vdekura: 0) #IABot (v2.0)
== Weblinks ==
* [https://web.archive.org/web/20070113074850/http://www.coe.int/t/e/legal_affairs/legal_co-operation/police_and_internal_security/OHRID%20Agreement%2013august2001.asp Text des Abkommens (engl.)]
* James Pettifer: FYROM after Ohrid. (2002) [https://web.archive.org/web/20070926231307/http://www.defac.ac.uk/colleges/csrc/document-listings/balkan/G106 Quelle: Defence Academy of the United Kingdom. Conflict Studies Research Centre - PDF]
 
== Shiko dhe këtu ==