Dallime mes rishikimeve të "Mikrovalët"

Lidhje të jashtme të shpëtuara: 1 Lidhje të jashtme të etiketuara si të vdekura: 0) #IABot (v2.0
(Shpëtim i burimeve 2 dhe etiketim 0 si të vdekura.) #IABot (v2.0)
(Lidhje të jashtme të shpëtuara: 1 Lidhje të jashtme të etiketuara si të vdekura: 0) #IABot (v2.0)
* [https://web.archive.org/web/20121225074629/http://www.metamaterials.net/ Microwave Irradiation for Negative Refraction by using Metamaterials]
* [http://www.microwaves101.com Microwaves101, web resource covering the fundamental principles of microwave design]
* [https://web.archive.org/web/20070126121410/http://ieee.li/pdf/viewgraphs_applications_microwaves_medicine.pdf Applications of Microwaves in Medicine]
 
{{Spektri elektromagnetik}}