Ndryshimi mes inspektimeve të "Martin Luther King"

Lidhje të jashtme të shpëtuara: 7 Lidhje të jashtme të etiketuara si të vdekura: 0) #IABot (v2.0
(Lidhje të jashtme të shpëtuara: 1 Lidhje të jashtme të etiketuara si të vdekura: 0) #IABot (v2.0)
(Lidhje të jashtme të shpëtuara: 7 Lidhje të jashtme të etiketuara si të vdekura: 0) #IABot (v2.0)
* [http://www.pbs.org/wgbh/amex/mlk/sfeature/sf_video_pop_02_tr_qry.html "Interview with Dr. Kenneth Clark"], PBS
* [http://www.encyclopediaofalabama.org/face/Article.jsp?id=h-1426 "Martin Luther King, Jr."], ''Encyclopedia of Alabama''
* [https://web.archive.org/web/20100118161156/http://www.life.com/image/first/in-gallery/34872/mlk-before-he-won-the-nobel Martin Luther King Jr.: Peacemaker] - a slideshow by [[Life magazine|''Life'' magazine]]
 
=== Video dhe audio materiale ===