Ndryshimi mes inspektimeve të "Komuna e Zhabjakut"

Lidhje të jashtme të shpëtuara: 2 Lidhje të jashtme të etiketuara si të vdekura: 1) #IABot (v2.0.1
(Shpëtim i burimeve 2 dhe etiketim 0 si të vdekura.) #IABot (v2.0)
(Lidhje të jashtme të shpëtuara: 2 Lidhje të jashtme të etiketuara si të vdekura: 1) #IABot (v2.0.1)
 
* [https://web.archive.org/web/20060820152249/http://www.destination-montenegro.com/zabljak.htm Destinationi-Montenegro.com]
* [http://www.visit-montenegro.com/cities-zabljak.htm Visito-Montenegro.com]
* [http://www.photo-montenegro.com/home.php?fOpstina=%C5%BDabljak&akcija=rezpret Foto-Montenegro.com]{{Lidhje e thyer}}
 
{{Commonskat|Cities in Montenegro|{{PAGENAME}}}}