Dallime mes rishikimeve të "Shkolla e gjuheve te huaja "Asim Vokshi""

Ridrejtimi te gjimnazi me orientim gjuhësor 'Asim Vokshi', emri i saktë dhe zyrtar i shkollës.
Etiketat: Ridrejtim i ri Përpunim pamor
(Ridrejtimi te gjimnazi me orientim gjuhësor 'Asim Vokshi', emri i saktë dhe zyrtar i shkollës.)
* http://www.dartiraneqytet.edu.al/index.php/institucionet-arsimore/230-institucionet-arsimore-dar-tirane-qytet-2017-2018{{Lidhje e thyer}}
* https://web.archive.org/web/20141014150702/http://www.arsimi.gov.al/
__STATICREDIRECT__