Eagleal

Joined 24 mars 2007
v
ska përmbledhje të redaktimeve
v (Jo ose pak aktive gjate muajit Gushte.)
v
| '''Duke nisur nga data 28 dhe gjatë muajit Gusht Korrik 2008 nuk do të jem aktivë apo do të jemë shumë pak.'''
|-
| '''Starting from July 28 and during August I won't be active or I may be active only a bit.'''
|-
| <span style="font-size:small;">--<small style="background:#000">'''&nbsp;&nbsp;[[User:Eagleal|<span style="color:#fff">eagle</span>]][[User talk:Eagleal|<span style="color:#fff;background:#f00">al</span>]]&nbsp;'''</small> 27 Korrik 2008 21:06 (CEST)</span>