Dallime mes rishikimeve të "Wikipedia:SC/Arkivi"

2.895 bytes added ,  11 vjet më parë
ska përmbledhje të redaktimeve
(Faqe e re: <div style="background-color:#ffffff; border:1px solid #363636; margin-bottom:0.5em; padding:0.5em;"> <div style="text-align:center; font-size:143%; padding:0.5em; background-color:#36363...)
 
No edit summary
Kjo faqe është një '''[[Arkivi|arkiv]]'''. Prandaj përmbajtja e saj nuk duhet ndryshuar më. Për të diskutuar mbi një temë të kaluar mund të përdoret faqja aktuale e diskutimeve, ku mund të bëhet një shënim që ka lidhje me titullin apo pjesën e diskutimit të këtij arkivi.
<div style="text-align:center; font-size:115%;">
</span></span></div></div>
 
== [["Bukuroshi i Hollivudit"]] ==
{{dmb|1|man|ngjyra=#E5FFCF|rezultati= U përmirsua --[[Përdoruesi:Liridon|'''''Liridon''''']] 8 Gusht 2010 11:47 (CEST)}}
Pa lidhje interwiki,<s>Pa referenca, Nuk ka titull të përshtatshëm</s> --[[Përdoruesi:Liridon|'''''Liridon''''']] 7 Gusht 2010 12:39 (CEST)
:Lidhje interwiki nuk ka ky artikulli, do të krijoet dhe një Infoboks vetëm për këto loj Artikuj, kur kam kohe. --[[Përdoruesi:Mikullovci11|Mikullovci]] 7 Gusht 2010 19:26 (CEST)
 
::Referencat dhe Titulli u plotësuan. Tani ky artikull nuk është i një cilësie të dobët ose i pa plotësuar. Ndërsa sa i përket lidhjeve interwiki, ky është artikull për një libër në gjuhën shqipe dhe wikipediat tjera nuk e kanë kete artikull. --[[Përdoruesi:Liridon|'''''Liridon''''']] 8 Gusht 2010 10:47 (CEST)
 
*Përmirësimi {{mes|ube}}
{{dmb|2}}
 
== [[ABA business center]] ==
{{dmb|1|man|ngjyra=#E5FFCF|rezultati= U përmirsua --[[Përdoruesi:Liridon|'''''Liridon''''']] 8 Gusht 2010 11:52 (CEST)}}
<s>Pa kategori, Pa lidhje interwiki,</s> Nuk ka strukture te mire, Nuk ka përmbajtje të mjaftueshme. --[[Përdoruesi:Liridon|'''''Liridon''''']] 7 Gusht 2010 16:42 (CEST)
 
 
::Kategoritë dhe lidhjet interwiki u plotësuan. Sa i përket përmbajtjes mendoj se është e mjaftueshme për një artikull si ky, por nëse keni diçka plotësuese mund ta shtoni.
 
::Tani ky artikull nuk është i një cilësie të dobët ose i pa plotësuar. --[[Përdoruesi:Liridon|'''''Liridon''''']] 8 Gusht 2010 11:30 (CEST)
*Përmirësimi {{mes|ube}}
{{dmb|2}}
 
== [[A është deterministe teoria kuantike]] ==
{{dmb|1|man|ngjyra=#E5FFCF|rezultati= U përmirsua --[[Përdoruesi:Liridon|'''''Liridon''''']] 8 Gusht 2010 13:52 (CEST)}}
<s>Pa referenca, Pa lidhje interwiki, Nuk ka strukture te mire,</s> Nuk ka përmbajtje të mjaftueshme--[[Përdoruesi:Liridon|'''''Liridon''''']] 7 Gusht 2010 17:28 (CEST)
 
:Referencat dhe struktura u plotësuan. Tani ky artikull nuk është i një cilësie të dobët ose i pa plotësuar. Ndërsa sa i përket lidhjeve interwiki, ky është artikull i nje libri ne gjuhen shqipe dhe wikipediat tjera nuk e kanë kete artikull.--[[Përdoruesi:Liridon|'''''Liridon''''']] 8 Gusht 2010 13:52 (CEST)
{{mes|ube}}
{{dmb|2}}
 
== [[Gjermania]] ==
{{dmb|1|man|ngjyra=#E5FFCF|rezultati= U përmirsua --[[Përdoruesi:Mikullovci11|Mikullovci]] 11 Gusht 2010 10:41 (CEST)}}
Lidhje në artikull pa kuptim. Në faqe lidhen fjalë si bashkua osa germania të gabueshëm. --[[Përdoruesi:Mikullovci11|Mikullovci]] 8 Gusht 2010 14:33 (CEST)
*Përmirësimi {{mes|ube}}
{{dmb|2}}
 
== [[Erik Gustav Geijer]] ==
{{dmb|1|man|ngjyra=#E5FFCF|rezultati= U përmirsua --[[Përdoruesi:Mikullovci11|Mikullovci]] 11 Gusht 2010 10:40 (CEST)}}
Duhet të rrogulohet struktura standarde. --[[Përdoruesi:Rissa|Rissa]] 8 Gusht 2010 17:02 (CEST)
*Përmirësimi {{mes|ube}}
{{dmb|2}}