Privilegjet e përdoruesit

Zgjedh një përdorues  
Shiko grupet e përdoruesitViewing user rights of user Alrax1 (diskuto | kontribute)

Anëtar i: Përdorues automatikisht të kontrolluar, Redaktorët, Kontrolluesit

Anëtar i nënkuptuar i: Përdorues të vërtetuar automatikisht

Regjistri i privilegjeve

  • 7 qershor 2018 21:24 1l2l3k diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Alrax1 nga autochecked user dhe Redaktor në autochecked user, Redaktor dhe Kontrollues (Po te shtoj statusin e kontrolluesit, faleminderit per veprimet e mira)
  • 22 shkurt 2018 18:22 1l2l3k diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Alrax1 nga autochecked user në autochecked user dhe Redaktor (Faleminderit per kontributet, po te jap statusin e redaktorit)
  • 1 shkurt 2018 17:56 Alrax1 diskuto kontribute është promovuar automatikisht nga (asgjë) në autochecked user