Privilegjet e përdoruesit

Zgjedh një përdorues  
Shiko grupet e përdoruesitViewing user rights of user Cradel (diskuto | kontribute)

Anëtar i: Përdorues automatikisht të kontrolluar, Redaktorët, Kontrolluesit

Anëtar i nënkuptuar i: Përdorues të vërtetuar automatikisht

Regjistri i privilegjeve

  • 31 dhjetor 2017 23:10 1l2l3k diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Cradel nga (asgjë) në Redaktor, Kontrollues dhe autochecked user (administrues i dikurshem, te pakten te kete statusin e kontrolluesit)
  • 7 qershor 2008 02:16 Dori diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Cradel nga (asgjë) në administrues (6 për, 0 kundër)