Privilegjet e përdoruesit

Zgjedh një përdorues  
Shiko grupet e përdoruesitViewing user rights of user Edvini (diskuto | kontribute)

Anëtar i: Përdorues automatikisht të kontrolluar, Redaktorët, Kontrolluesit

Anëtar i nënkuptuar i: Përdorues të vërtetuar automatikisht

Regjistri i privilegjeve

  • 17 shtator 2014 18:19 Edvini diskuto kontribute është promovuar automatikisht nga autochecked user dhe Kontrollues në autochecked user, Kontrollues dhe Redaktor
  • 16 shtator 2014 21:15 Edvini diskuto kontribute është promovuar automatikisht nga Kontrollues në Kontrollues dhe autochecked user
  • 10 janar 2012 14:50 Liridon diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Edvini nga (asgjë) në Kontrollues