Privilegjet e përdoruesit

Zgjedh një përdorues  
Shiko grupet e përdoruesitViewing user rights of user Koka11 (diskuto | kontribute)

Anëtar i: Redaktorët, Kontrolluesit

Anëtar i nënkuptuar i: Përdorues të vërtetuar automatikisht

Regjistri i privilegjeve

  • 29 nëntor 2012 15:12 Euriditi diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Koka11 nga (asgjë) në Redaktor dhe Kontrollues (Perkushtim ne wikipedia.)