Privilegjet e përdoruesit

Zgjedh një përdorues  
Shiko grupet e përdoruesitViewing user rights of user Pasztilla (diskuto | kontribute)

Anëtar i: Përdorues automatikisht të kontrolluar, Redaktorët, Kontrolluesit

Anëtar i nënkuptuar i: Përdorues të vërtetuar automatikisht

Regjistri i privilegjeve

  • 16 nëntor 2017 17:03 1l2l3k diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Pasztilla nga (asgjë) në Redaktor, Kontrollues dhe autochecked user (redaktor i vjeter dhe me shume autoritet ne wiki te tjera)