Privilegjet e përdoruesit

Zgjedh një përdorues  
Shiko grupet e përdoruesitViewing user rights of user Sonra Mint (diskuto | kontribute)

Anëtar i nënkuptuar i: Përdorues të vërtetuar automatikisht

Regjistri i privilegjeve

  • 28 tetor 2019 23:30 Βατο diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Sonra Mint nga autochecked user, Redaktor dhe Kontrollues në (asgjë) (përdorues i shumëfishtë)
  • 13 nëntor 2018 13:48 Sonra Mint diskuto kontribute është promovuar automatikisht nga Redaktor dhe Kontrollues në Redaktor, Kontrollues dhe autochecked user
  • 5 nëntor 2018 14:20 Liridon diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Sonra Mint nga (asgjë) në Redaktor dhe Kontrollues