Privilegjet e përdoruesit

Zgjedh një përdorues  
Shiko grupet e përdoruesitViewing user rights of user Tegel (diskuto | kontribute)

Anëtar i: Përdorues automatikisht të kontrolluar, Redaktorët, Kontrolluesit

Anëtar i nënkuptuar i: Përdorues të vërtetuar automatikisht

Regjistri i privilegjeve

  • 18 qershor 2018 16:12 1l2l3k diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Tegel nga autochecked user dhe Redaktor në autochecked user, Redaktor dhe Kontrollues (Giving you Controller status, thank you for your help and if you please make a revert, please check the "E pranuar" button. Thanks again for your fight against vandalism in sqwiki!)
  • 11 shtator 2016 15:13 Tegel diskuto kontribute është promovuar automatikisht nga autochecked user në autochecked user dhe Redaktor
  • 1 tetor 2013 17:16 Tegel diskuto kontribute është promovuar automatikisht nga (asgjë) në autochecked user