Privilegjet e përdoruesit

Zgjedh një përdorues  
Shiko grupet e përdoruesitViewing user rights of user Ulisi (diskuto | kontribute)

Anëtar i: Përdorues automatikisht të kontrolluar, Redaktorët, Kontrolluesit

Anëtar i nënkuptuar i: Përdorues të vërtetuar automatikisht

Regjistri i privilegjeve

  • 10 shkurt 2014 01:17 Ulisi diskuto kontribute është promovuar automatikisht nga Redaktor dhe Kontrollues në Redaktor, Kontrollues dhe autochecked user
  • 29 nëntor 2012 15:02 Euriditi diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Ulisi nga (asgjë) në Redaktor dhe Kontrollues (Perkushtim ne wikipedia.)